Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 12, 2020

Få ett Discovery Kit på köpet – Värde 700 kr

Alla besökare hos Hudoteket kan nu få med en gåva när de blir kunder i deras nätbutik. Ett gratis Discovery Kit kommer att ingå när du handlar produkter av märket Comfort Zone. Värdet av den gåva som du kan hämta uppgår till 700 kr. Detta är en perfekt grej att ta del av för att testa nya hudvårdsprodukter hemma.

Comfort Zone har flera stora och uppskattade produkter. Dessa är främst till för att skapa en len och mjuk hud.

Du hittar snabbt till denna kampanj i deras meny med ”erbjudanden”. Klicka in dig där och scrolla sedan ner till detta erbjudande med Discovery Kit.

Få ett Discovery Kit hos Hudoteket – värde 700 kr


  • hudoteket-gratis-produkterMassor av kampanjer, erbjudanden & reor
  • Stort utbud av hudvård, skönhet och makeup
  • Boka behandlingar online

På Hudoteket så har man inte bara hudvårdsprodukter. Man har även ett stort utbud med väldigt billigt smink & make up på rea. Butiken har nästan alltid någon form av gratis erbjudande, rabatter, eller kampanjer. Därför skadar det knappast att hålla sig uppdaterad på deras hemsida för att ständigt få bra priser på hudvård och smink på nätet. Ibland även gratis saker online om man har tur..

Det finns inga varuprover & testprodukter gratis hemskickade vad vi kan se idag. Det finns en del sminkbutiker på nätet som har använt sig av denna typ av erbjudande. Vi hoppas att vi snart kommer att få uppdatera om Hudotekets nya kampanjer med gratis testprodukter & varuprover. Det vet vi är uppskattas för att marknadsföra nya produkter.

Det går även att boka skönhetsbehandligar hos Hudoteket. Du kan gå vidare via länken för att boka en tid.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *